Burde man rett og slett pugge teoremer? Bevis på eksamen Skriv et svar


Dette spørsmålet er en metode for identifisering og hindring av automatiserte innsendinger.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Utvid visningen Emne: Burde man rett og slett pugge teoremer? Bevis på eksamen

Re: Burde man rett og slett pugge teoremer? Bevis på eksamen

Innlegg Gjest » 28/05-2019 17:57

Gjest skrev:Tar forresten gjerne i mot tips på gode kilder på dette. Er ikke og kommer ikke til å bli noen matematiker, men synes dette var et veldig artig fag, så tenkte å lese boka "how to prove it" av Daniel Velleman i sommer.

du bør se på tidligere eksamensoppgaver og se over hva som kreves for å løse dem det gir deg en pekepinn på hva du skal kunne

Re: Burde man rett og slett pugge teoremer? Bevis på eksamen

Innlegg Gjest » 28/05-2019 17:18

Tar forresten gjerne i mot tips på gode kilder på dette. Er ikke og kommer ikke til å bli noen matematiker, men synes dette var et veldig artig fag, så tenkte å lese boka "how to prove it" av Daniel Velleman i sommer.

Burde man rett og slett pugge teoremer? Bevis på eksamen

Innlegg Gjest » 28/05-2019 14:51

Heihei!
Lurer litt på en ting. Tar nå faget matte3 (hovedsakelig lineær algebra), og er første fag hvor jeg har noe særlig bevisføring. Synes egentlig det er veldig gøy å pusle med disse oppgavene, men føler jeg hele tiden må slå opp samtlige teoremer... På eksamen vil jo ikke dette være mulig.. Så, burde jeg rett og slett bare prøve å pugge alle teoremene? Er jo helt umulig å vite hva slags bevisoppgave som kommer...

Kan jo kanskje også være en ide å lære ulike bevis-teknikker, da jeg ikke føler jeg er så dreven der. Men det blir litt knapt med tid, så får bli i sommer.

Topp

cron