matematikk ntnu Skriv et svar


Dette spørsmålet er en metode for identifisering og hindring av automatiserte innsendinger.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Utvid visningen Emne: matematikk ntnu

Re: matematikk ntnu

Innlegg Gjest » 19/11-2019 21:35

Nebuchadnezzar skrev:Du merker ikke forskjell om du går årsenhet eller bachelor (åmatstat vs bmat). Kommer du rett fra vgs og har god kontroll på R1 og R2 vil du klare deg helt fint. Er jo bare å se på pensum fra i fjor for å se hvor nivået ligger. https://wiki.math.ntnu.no/ma1101/2019h/eksamen. Merk at det er en del jobb, men og et fantastisk studiemiljø og anbefales på det varmeste.Hei og takk for svar
Jeg har sett litt på eksamensoppgavene i de relavante emnene. Har du noen erfaring med overgangen fra bevisføring i R2 matematikk til tallteori og diskret matematikk ,evt. noen forkunnskaper jeg bør ha før jeg tar disse kursene?

Re: matematikk ntnu

Innlegg Nebuchadnezzar » 13/11-2019 22:08

Du merker ikke forskjell om du går årsenhet eller bachelor (åmatstat vs bmat). Kommer du rett fra vgs og har god kontroll på R1 og R2 vil du klare deg helt fint. Er jo bare å se på pensum fra i fjor for å se hvor nivået ligger. https://wiki.math.ntnu.no/ma1101/2019h/eksamen. Merk at det er en del jobb, men og et fantastisk studiemiljø og anbefales på det varmeste.

matematikk ntnu

Innlegg Bruker » 13/11-2019 21:43

hei
jeg vurderer å søke enten årsenhet eller bachelor ved matematiske fag ved ntnu. jeg ser at innholdet første semester ved begge er det samme. Er det noen som går eller har gått en av linjene og kan si litt om overgangen mellom vgs og universitet med r1 og r2 som bakgrunn? Er selv i tvil hvordan jeg faglig stiller opp mot emnene første og andre semester.

Topp