"lett oppgave" Skriv et svar


Dette spørsmålet er en metode for identifisering og hindring av automatiserte innsendinger.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Utvid visningen Emne: "lett oppgave"

Re: "lett oppgave"

Innlegg Janhaa » 09/12-2019 11:22

Trengerhjelpmatte skrev:Hvis 2,5 kg epler koster 50kr hvor mye koster 1kilo.

50/2,5 kr/kg = 20 kr/kg

Re: "lett oppgave"

Innlegg Trengerhjelpmatte » 09/12-2019 11:20

Hvis 2,5 kg epler koster 50kr hvor mye koster 1kilo.

Veien om en! Viktig lærdom

Innlegg snore » 14/05-2004 13:11

Her må vi bruke noe som kalles veien om en, og det er veldig viktig å lære.

2,5kg epler koster 35kr, hva koster 1,5kg?

vi finner ut prisen av 1kg epler

35kr:2,5kg=14kr

1kg = 14kr

når vi vet prisen for 1kg epler, er det lett å finne prisen for 1.5kg

14*1.5=21kr


1,5kg epler koster 21kr.

Innlegg oro2 » 13/05-2004 17:45

2.5 koster 35 kr, da koster 1 kg 35/2.5 kr = 14 kr

1.5 kg koster 1.5 * 14 kr = 21 kr

"lett oppgave"

Innlegg hellohello » 13/05-2004 17:42

Hei,
denne lette oppgaven forvirrer meg litt..kan dere fortelle hvordan man regner det ut?

2,5kg epler koster 35 kr..
Hvor mye koster 1,5kg av de samme eplene?

Topp