R2 som privatist, hvilken bok?

Her kan du stille spørsmål vedrørende problemer og oppgaver i matematikk for videregående skole og oppover på høyskolenivå. Alle som føler trangen er velkommen til å svare.

R2 som privatist, hvilken bok?

Innlegg turbobjørn » 14/11-2018 20:12

Hei!

Jeg har nettopp blitt ferdig å regne meg gjennom R1 på egen hånd vha. videoer fra Lektor Thue og Sinus R1 boken. Nå skal jeg til å begynne på R2, men jeg stusser på om jeg skal fortsette å bruke Sinus sin bok. Jeg har likt boken godt, men forskjellige tanker jeg har lest rundt om og det som er beskrevet under har fått meg til å ville vurdere en annen bok.

R1 har gått fint, men har vært en del oppgaver jeg har trengt hjelp til. I den anledning lurer jeg på om jeg skal melde meg opp som privatist hos https://www.askundervisning.no/ for å kunne spørre om hjelp til forståelse og oppgaver.
På Ask bruker de Lektor Thues videoer som undervisning og "Matematikk R2" av Aschehoug. Jeg har snakket med de og de har forsikret meg om at jeg kan bruke Sinus sin bok dersom jeg vil det, men at jeg da selv må velge ut "lekseoppgaver" (dette er ikke noe problem for min del) og at jeg kan spørre om hjelp til spesifikke oppgaver dersom jeg gjengir oppgaven (læreren har ikke Sinus sin bok og jeg kan derfor ikke bare henvise til et oppgavenummer).

Hva tenker dere? Hvilken bok vil dere anbefale?
turbobjørn offline
Fibonacci
Fibonacci
Innlegg: 4
Registrert: 11/12-2017 19:28

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 23 gjester