Klage muntlig eksamen

Her kan du stille spørsmål vedrørende problemer og oppgaver i matematikk for videregående skole og oppover på høyskolenivå. Alle som føler trangen er velkommen til å svare.

Klage muntlig eksamen

Innlegg Gjest » 14/06-2019 15:24

Det er kanskje feil sted å spørre, men kan man slippe å ta ny eksamen hvis man klager på muntlig og får eksamen annullert (på vgs)?

"Dersom eleven får medhold i en klage, blir eksamenskarakteren annullert. Eleven kan velge om hun eller han vil gå opp til ny muntlig eksamen, med ny sensor. Hvis den muntlige eksamenen er trekkfag i videregående, skal fag trekkes på nytt".
Gjest offline

Re: Klage muntlig eksamen

Innlegg Gjest » 14/06-2019 16:16

Usikker hvordan det blir på vgs, men det er lite sannsynlig at du får medhold på klagen i utgangspunktet, med mindre feilen skyldes tekniske ting, f eks at nødvendig utstyr ikke er gjort tilgjengelig.
Gjest offline

Re: Klage muntlig eksamen

Innlegg Gjest » 14/06-2019 16:18

Gjest skrev:Usikker hvordan det blir på vgs, men det er lite sannsynlig at du får medhold på klagen i utgangspunktet, med mindre feilen skyldes tekniske ting, f eks at nødvendig utstyr ikke er gjort tilgjengelig.


Men nå står det jo der svart på hvitt at i så fall skal man trekke fag på nytt, så da var jo det nokså greit å svare på allikevel.
Gjest offline

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Google [Bot] og 12 gjester