Lagt inn: 24/10-2011 22:58
![Bilde](http://www.mike2.com/wp-content/uploads/2011/03/SchrodingersCat.jpg)
Nebuchadnezzar skrev:Oppgave 1: Utvid polynomet [tex]p(x) = (1 + x^2)^4 [/tex]
[tex]p(x) = \: \; \; \: \qquad (1 + x^2)^4 [/tex]
[tex]p(x) = \: \; \; \quad (1 \; + \; x^2)^4 [/tex]
[tex]p(x) = \: \; \; (1 \; \; + \; \; x^2)^4 [/tex]
[tex]p(x) = \: \; (1 \; \; \quad + \; \; \quad x^2)^4 [/tex]
[tex]p(x) = \, (1 \; \; \qquad \quad + \; \; \quad \qquad x^2)^4 [/tex]
Nebuchadnezzar skrev:Dersom
[tex]\lim_{x \to 8} \, \frac{1}{1-8} = \infty[/tex] så betyr jo dette at [tex]\lim_{x \to 3} \, \frac{1}{1-3} = \omega[/tex]
Jeg kom over den på Internet og er vel en typisk vandrehistorie. Men der var det en historie om hvordan en lærer hadde hatt ekstraundervisning med ei blond dame og forklart nøye den øverste grensen og gitt en helt identisk grense til eksamen, bare hvor 8 var byttet med 5, og svaret fra henne varNebuchadnezzar skrev:Dersom
[tex]\lim_{x \to 8} \, \frac{1}{1-8} = \infty[/tex] så betyr jo dette at [tex]\lim_{x \to 3} \, \frac{1}{1-3} = \omega[/tex]
Ikke for å smadre spøken... Men den første er jo heller ikke riktig, hvis du ser nærmere. Funksjonen er jo bare en konstant uten variabelen x.Nebuchadnezzar skrev:Dersom
[tex]\lim_{x \to 8} \, \frac{1}{1-8} = \infty[/tex] så betyr jo dette at [tex]\lim_{x \to 3} \, \frac{1}{1-3} = \omega[/tex]
http://www.aftenposten.no/okonomi/utlan ... 94262.htmlPølsen mister vekt i røykeprosessen. En kjøttbit inneholder jo vann, og det forsvinner, forklarer salgsansvarlig Åge Thuresson til avisen.
Han nekter å vedgå at det er umulig å levere en pølse med mer enn 100 prosent innhold.
- Om jeg snur på saken, da: For å få frem 100 gram pølse bruker vi 104 gram kjøttråvare. Det blir samme sak i prosent.
- Hvor mange prosent kjøtt er det da i pølsen, spør DNs journalist.
- 104 blir det.
Hehe. Morsomt, men trist på vegne av menneskeheten.Dinithion skrev:Jeg trodde først det var en vits, men jo flere ganger jeg leser det, jo tristere blir jeg..
http://www.aftenposten.no/okonomi/utlan ... 94262.htmlPølsen mister vekt i røykeprosessen. En kjøttbit inneholder jo vann, og det forsvinner, forklarer salgsansvarlig Åge Thuresson til avisen.
Han nekter å vedgå at det er umulig å levere en pølse med mer enn 100 prosent innhold.
- Om jeg snur på saken, da: For å få frem 100 gram pølse bruker vi 104 gram kjøttråvare. Det blir samme sak i prosent.
- Hvor mange prosent kjøtt er det da i pølsen, spør DNs journalist.
- 104 blir det.
Hehe, at det går an.Dinithion skrev:Jeg trodde først det var en vits, men jo flere ganger jeg leser det, jo tristere blir jeg..
http://www.aftenposten.no/okonomi/utlan ... 94262.htmlPølsen mister vekt i røykeprosessen. En kjøttbit inneholder jo vann, og det forsvinner, forklarer salgsansvarlig Åge Thuresson til avisen.
Han nekter å vedgå at det er umulig å levere en pølse med mer enn 100 prosent innhold.
- Om jeg snur på saken, da: For å få frem 100 gram pølse bruker vi 104 gram kjøttråvare. Det blir samme sak i prosent.
- Hvor mange prosent kjøtt er det da i pølsen, spør DNs journalist.
- 104 blir det.