Lektor matematikk vgs

Det er god trening å prate matematikk. Her er det fritt fram for alle. Obs: Ikke spør om hjelp til oppgaver i dette underforumet.

Lektor matematikk vgs

Innlegg guest123 » 11/01-2017 15:36

Jeg holder på med en GLU 5-10 utdannelse, men ønsker undervisningskompetanse i matematikk på vgs også slik at jeg kan undervise fra 8-13 kl. Derfor lurer jeg på om det er noen som kan gi meg noen tips om hvilken mastergrader som er mest fornuftig å ta for å bli attraktiv som lektor på vgs:

bachelor matematikk + master i matematikk didaktikk (disse er dog rettet mot 5-10 kl og har ikke så høyt faglig fokus, men fokuserer mer på didaktikken)
bachelor matematikk + master i matematikk (denne masteren vil ta meg 1 år lengre da jeg ikke kan overføre til denne siste året på GLU)

Jeg har et årstudium i naturfag i GLU 5-10 utdannelsen min, regner med at jeg kan bruke denne til å undervise i naturfag vgs1, men ikke vgs2 og 3? Noen som vet?

Takker for alle svar :)
guest123 offline
Fibonacci
Fibonacci
Innlegg: 1
Registrert: 11/01-2017 15:23

Re: Lektor matematikk vgs

Innlegg Janhaa » 16/01-2017 12:06

bachelor matematikk + master i matematikk didaktikk (disse er dog rettet mot 5-10 kl og har ikke så høyt faglig fokus, men fokuserer mer på didaktikken)


Dette burde vel holde for å undervise på vgs? noe av det samme jeg holder på med sjøl, og flesteparten i studiet underviser/skal undervise på vgs.
Varierer vel fra studiested til studiested ang fag-kombinasjoner etc.
I min bakgrunn inngår bl a flere calculus og analyse kurs, diff. lik., tallteori, abstrakt algebra, diskret matte, lineær algebra etc...
La verken mennesker eller hendelser ta livsmotet fra deg.
Marie Curie, kjemiker og fysiker.

[tex]\large\dot \rho = -\frac{i}{\hbar}[H,\rho][/tex]
Janhaa offline
Boltzmann
Boltzmann
Brukerens avatar
Innlegg: 7429
Registrert: 21/08-2006 02:46
Bosted: Grenland

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester