Mattemtikk R2/Fysikk 1

Det er god trening å prate matematikk. Her er det fritt fram for alle. Obs: Ikke spør om hjelp til oppgaver i dette underforumet.

Mattemtikk R2/Fysikk 1

Innlegg Notthatatmath » 31/12-2019 22:22

Hei!

Jeg har nettopp tatt r1 eksamen og jeg tror at jeg har bestått men er ikke helt sikker. Jeg gikk fra 1py matte til r1 uten å lese gjennom 1t boka. Itellegg hadde jeg bare en og en halv måned på å øve til r1 eksamen. Hvis jeg består r1 nå bare ved å ha øvd i en og en halv måned med øving uten tidligere kjennskap til det. Er det mulig at jeg har en sjanse på å gjøre det bedre på r2 og fysikk 1 dersom jeg kommer til å ha en del måndter på med før eksamen og ikke bare en og halv måned som sist gang! Jeg er intressert i å vite dette fordi som alle vet er disse fagene viktige for nesten alle ingeniør studier. Det jeg er basically er ute etter, er et svar på om det er mulig å gjøre det bra på disse fagene selv om man ikke har fullt mestret r1.
Notthatatmath offline

Re: Mattemtikk R2/Fysikk 1

Innlegg Kristian Saug » 02/01-2020 10:41

Hei,

Du stiller spørsmål som er vanskelige å svare på. Men jeg gjør et forsøk:

- Selv om du evt består den avlagte eksamen i R1, har jeg et inntrykk av at du har endel kunnskapshull. Det er et stort sprang å gå rett fra 1PY til R1.

- Du har ca 4,5 mnd til eksamen i R2 og Fysikk 1. Det er bedre tid enn 1,5 mnd på R1. Men du tenker da også nå å ta to fag.

- Eksamen i Fysikk 1 er muntlig og den melder du deg opp til på en videregående skole i nærheten av der du bor. Men vær OBS på at du må ha gjennomført noen fysikkøvinger. Hør med din lokale skole om å få delta på noen.

- R2 som privatist etter å såvidt ha bestått R1 er veldig hardt! En vesentlig del av R2 bygger på R1.

- Sjekk opptakskravene til aktuelle ingeniørutdanning du har tenkt å ta. De generelle kravene er gjerne de du nevner. Men i praksis er det tvilsomt om det holder med såvidt bestått i matematikk og fysikk. Men som sagt, sjekk de siste poenggrensene som kvalifiserte for opptak.

- Snakk med en god rådgiver og/eller høgskolen du har tenkt å søke deg inn på. Jeg er "bare" en lektor!
Kristian Saug offline
Abel
Abel
Innlegg: 627
Registrert: 11/11-2019 18:23

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Google Adsense [Bot] og 9 gjester