kjemi 2 eksamens oppgavesett for vår 2020

Her kan du stille spørsmål vedrørende matematikken som anvendes i fysikk, kjemi, økonomi osv. Alle som har kunnskapen er velkommen med et svar.

Moderatorer: Vektormannen, espen180, Aleks855, Solar Plexsus, Gustav, Nebuchadnezzar, Janhaa

Låst
maya5

Kunne noen sende bilder av oppgavesettet, de som har hatt eksamen?
goldfish

Ønsker at noen sender oppgavesettet i kjemi 2 våren 2020 snarest her så det blir tilgang på settet for alle som ønsker å øve på nye oppgaver i faget. Antar at noen må ha hatt eksamen i dette faget i vår så da skulle det ikke være vanskelig. R1 oppgavesettet er forlengst tilgjengelig for alle, så her har dere mye å lære av mattefolka. Skjerp Dere!!!
Dr.drøy
Pytagoras
Pytagoras
Innlegg: 8
Registrert: 20/05-2020 16:23

goldfish skrev:Ønsker at noen sender oppgavesettet i kjemi 2 våren 2020 snarest her så det blir tilgang på settet for alle som ønsker å øve på nye oppgaver i faget. Antar at noen må ha hatt eksamen i dette faget i vår så da skulle det ikke være vanskelig. R1 oppgavesettet er forlengst tilgjengelig for alle, så her har dere mye å lære av mattefolka. Skjerp Dere!!!
Husk at det ikke er nødvendig med kjeft, da dette er en nettside for matematikk hovedsakelig er det naturlig nok flere som har matteeksamen som er innom enn andre fag, som kanskje er noe av grunnen til at de kommer raskere. La ut oppgavesettet i denne tråden:
https://matematikk.net/matteprat/viewto ... 62#p238562
Låst