Kopiere utsnitt fra CAS->dokument

Her kan du stille spørsmål vedrørende problemer og oppgaver i matematikk for videregående skole og oppover på høyskolenivå. Alle som føler trangen er velkommen til å svare.

Moderatorer: Aleks855, Gustav, Nebuchadnezzar, Janhaa, DennisChristensen, Emilga

Svar
Klof21

Hei!
Jeg skjønner ikke hvordan man kan kopiere utsnitt fra CAS i GeoGebra og inn i word-dokument for å vise fremgangsmåte for utregning. Slik de for eksempel har gjort i første oppgave på del 2 i dette løsningsforslaget: http://ndla.no/sites/default/files/eksa ... g_nb_0.pdf
Takk for svar :)
claves
Dirichlet
Dirichlet
Innlegg: 190
Registrert: 26/03-2013 18:57

Hvis du bruker Windows, prøv å bruk programmet Utklippsverktøy.

Bruker du Mac kan du se her: http://guides.macrumors.com/Taking_Scre ... n_Mac_OS_X
Gjest

Da åpner du et word dokument og velger ''skjermutklipp'' fra ''vis''. Da vil skjermen bli grå og gå tilbake til geogebra dokumentet og du kan beskjære det utsnittet du måtte ønske. Husk at du først er på geogebra dokumentet ditt før du åpner word!
Macbruker

trykk inn shift+cmd+4 samtidig mens du er i geogebra. Da får du opp en slags sirkel på musepekeren. Marker det området du ønsker "bilde" av (du skal ikke trykke på kopier eller noe sånt). Deretter går du inn i word, trykker på "sett inn" fra verktøylinjen øverst, også velger du skjermbilde som er lagret på skrivebordet.
Klof21

Bruker windows, det skulle jeg selvfølgelig opplyst om... Tusen takk for svar, da behersker jeg hvertfall dette på eksamen i morgen. :)
Svar